ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το δίκτυο sendballoons.gr σας παρέχει, εύκολους και αξιόπιστους τρόπους για να παραγγείλεται.

 • Από το on-line κατάστημά μας sendballoons.gr
 • Τηλεφωνικά στο (+30) 2691027039 ( 09:30 με 20:30).
 • Με email στο sales@sendballoons.gr (απαραίτητη προϋπόθεση να αναφέρετε τα στοιχεία του αποστολέα*, τα στοιχεία του παραλήπτη* και τον κωδικό του προϊόντος π.χ. SB1001).

*Στοιχεία αποστολέα: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο.
*Στοιχεία παραλήπτη: όνομα, τηλέφωνο κατά προτίμηση κινητό, ημερομηνία παράδοσης, διεύθυνση παράδοσης, μήνυμα ευχών κάρτας. Σε περίπτωση που δεν αναφέρεται το όνομα σας στις ευχές, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί ως ανώνυμη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με κάρτα πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη.

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro

από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί. Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Τα στοιχεία των καρτών σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται μόνο η Τράπεζα Πειραιώς. To sendballoons.gr δεν έχει πρόσβαση σε αυτά, ούτε μπορεί να τα συλλέξει.
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα στο e-shop του sendballoons.gr πραγματοποιούνται μέσα από το προηγμένο σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, που βασίζεται στον διεθνή φορέα διασφάλισης συναλλαγών GlobeSSL και υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει επιπλέον τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard SecureCode με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure για την ταυτοποίηση του κατόχου της κάρτας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο χώρο παράδοσης τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό σε κάποια από τις παρακάτω τράπεζες. Σε περιπτώσεις που η ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας είναι την επόμενη ημέρα, παρακαλούμε η κατάθεση να γίνεται από την ίδια τράπεζα για να μην υπάρχει καθυστέρηση στην επιβεβαίωση της κατάθεσης. Η παραγγελία θα αποστέλλεται μόνο όταν η κατάθεση θα έχει επιβεβαιωθεί.

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 • ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5513-068691-724
 • ΙΒΑΝ: GR21 0172 5130 0055 1306 8691 724
 • SWIFT/BIC: PIRBGRAA
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
 • ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 • ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 304-001936-42
 • ΙΒΑΝ: GR36 0110 3040 0000 3040 0193 642
 • SWIFT/BIC: ETHNGRAA

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”.
Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, προτείνουμε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες ( τράπεζα Πειραιώς & Εθνική τράπεζα).

Αν η κατάθεση γίνει σε άλλη τράπεζα από αυτές που συνεργαζόμαστε και για να μας βοηθήσετε στην άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω e-mail (κάνοντάς το scan ή φωτογραφίζοντας το με το κινητό) στο info@sendballoons.gr, αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Στη περίπτωση που χρησιμοποιήσετε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@sendballoons.gr. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το sendballoons.gr. Από πληρωμές εξωτερικού το επιπλέον κόστος (έμβασμα) είναι 4,00€. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται από το σύστημα.

Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον εκάστοτε συνεργάτη του δικτύου sendballoons.gr κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί την ημερομηνία που εσείς έχετε επιλέξει. Πριν την παράδοση ο συνεργάτης του δικτύου sendballoons.gr θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον παραλήπτη για να συμφωνήσουν την επιθυμητή ώρα παράδοσης.

Υπηρεσίες Παράδοσης

 • Για παραδόσεις αυθημερόν θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας έως τις 2:00μ.μ. Παραγγελίες που θα λαμβάνουμε πέραν της προκαθορισμένης ώρας θα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Η παράδοση της παραγγελίας σας δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από μία εργάσιμη ημέρα. Πχ. παραγγέλνετε Δευτέρα για να σας παραδώσουμε το συντομότερο την Τρίτη. Αν μεσολαβήσει Κυριακή ή αργία, οι ημέρες αυτές δεν προσμετρώνται. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσετε μια παραγγελία το Σάββατο, η κοντινότερη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης θα είναι την Δευτέρα.
 • Για παραδόσεις της ίδιας ημέρας (έκτακτη ανάγκη) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.
 • Παραδόσεις τις Κυριακές και αργίες γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Τρόπος Αποστολής

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται στο sendballoons.gr αποστέλλονται μέσω ταχυμεταφορών ELTA Courier ή συνεργατών της εταιρείας με χρέωση 3 ευρώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την περίπτωση των συνθέσεων μπαλονιών και γενικότερα όλων των μπαλονιών τα οποία έχουν φουσκωθεί δεν μπορούμε να δεχθούμε την επιστροφή τους. Τα προϊόντα αυτά είναι μιας χρήσης και δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στο sendballoons.gr μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα δύο ωρών από την ώρα που την πραγματοποιήσατε. Μετά το χρονικό διάστημα των δύο ωρών η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Παρακαλούμε σημειώστε:

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώνουμε για την εκ νέου παράδοση των παραγγελιών που δεν έχουν ολοκληρωθεί λόγω εσφαλμένων πληροφοριών διεύθυνσης που παρέχονται από τον πελάτη ή όταν ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμος ή δεν είναι παρών για να αναλάβει την παραλαβή της παράδοσης.

Ενώ έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουμε όλα τα προϊόντα σας στο συμφωνημένο χρόνο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι αν αποτύχουμε να το πράξουμε εν μέρει ή στο σύνολό τους, λόγω περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό μας.